Om os

Scanix – Technical Textiles

Scanix er specialister indenfor gjord og tekstiler. Vi producere og leverer gjord til blandt andet møbelfabrikker og grossister i Skandinavien og i dele af EU.

Scanix – Technical Textiles blev etableret I 1987 på Frederiksberg, og vi har i dag over 30 års erfaring inden for tekstilbranchen. Vores hoved fokus har altid været på alle typer af gjord og Hessian. Vi er specialister inden for vores felt og brænder for det, vi laver. Vi er stolte af, at vi kan kalde os en af Skandinaviens foretrukne leverandør af gjord & hørlærred, blandt andet til Skandinavien og enkelte EU lande. 

Vores kunder er primært grossister, møbelpolstrer, møbelfabrikker og sadelmagere. Ingen er for store eller små. Hvis du er i tvivl om, om vi kan hjælpe dig med dit behov, er du altid velkommen til at kontakte os på enten telefon eller e-mail.

Eller via vores kontaktformular. Så bestræber vi os på at vende tilbage hurtigst muligt.

Vores vision

Vi går meget op i kvalitet og sætter en ære i at kunne tilbyde dig nogle af de bedste produkter på markedet. Kvalitet er vigtigt for os, og derfor går vi ikke på kompromis med den. Du finder således ikke et produkt hos os, der ikke er af høj kvalitet. Uden kvalitet er vi ikke dem, vi er, og det er hele essensen bag vores udvikling de seneste tre årtier.

I 1990 fuldførte vi vores vision om at udvide og markedsføre vores produkter i det meste af Skandinavien og i enkelte europæiske lande. Vi har forskellige samarbejdspartnere, og produktionen af vores produkter foregår i Europa med certificeret kvalitets stempler. Du får kvalitet for alle pengene, når du handler gennem os.

I dag har vi en vision om at få en endnu større kundekreds. Vi er en af Skandinaviens foretrukne leverandør af gjord og tekstiler, og vi vil gerne være endnu større. Derfor er vores mission at blive en af Europas foretrukne leverandør. Derfor er det vigtigt for os at kunne holde fast i vores produkters høje kvalitet. Vi bliver allerede anerkendt for vores gode kvalitet af eksisterende kunder, men nye kunder skulle også gerne få kendskab til os og vide, at de kan få tekstil produkter i absolut topkvalitet hos os.

m

Munim Saleem

CEO / Adm. Direktør

Shazim

Shazim Saleem

Sales Relations Manager /
Salg, Vækst & Relationer

I dag er

Munim Saleem administrerende direktør for Scanix – Technical Textiles. Han har dermed fået ansvaret for den daglige drift af virksomheden med ambition om at realisere virksomhedens vision.

“Vi lever i en digital tidsalder, hvor meget af kundekontakten foregår på nettet. Og vi vil gerne være der, hvor vores kunder er. Den gode kunderelation er nemlig utrolig vigtig for os. Derfor bestræber vi os på at kunne yde den bedste service og give dig gjord eller Hessian i fin kvalitet, så du altid kan få det bedste resultat.”

Hvis du skal bruge et stort antal meter eller blot et par meter, så kan vi klare det. Så tøv endelig ikke med at kontakte os for at høre, om vi har den rette type gjord, du skal bruge.

Vi glæder os til at høre fra dig!

BLIV RINGET OP

Såfrem du ønsker at blive kontaktet, så udfyld formularen og vi vil ringe dig op.

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.